Hunedava:

Despre Parc

 

DESCOPERIȚI MARELE PARC DE RECONSTRUCȚIE ISTORICĂ

contactDonatii

01. Voluntariat

02. Donații

03. Sponsorizări

Hunedava:

Povestea Parcului

“HUNEDAVA: DESCOPERIŢI MARELE PARC DE RECONSTRUCŢIE ISTORICĂ”.

Ne propunem să devenim unul dintre cele mai impozante parcuri din Estul Europei și să creăm o așezare antică reală pe care să o folosim ca și laborator de cercetare, de explorare sau de studiu a lumii vechi.  Fie că veniți singur sau însoțit de famile și prieteni, parcul vă va oferi posibilitatea să trăiți istoria în timp real și să descoperiți în cele mai mici amănunte civilizația strămoșilor noștri.

După planul din anul 2014, am început schiţarea ideilor, începerea cercetării bazate pe descoperirile istorice, creerea unui plan general, şi nu cel din urmă, găsirea unui loc propice pentru dezvoltare.

Hunedava:

Construcția Parcului

Parcul va fi deschis publicului larg în cursul anului 2019, atunci când estimăm că vom termina prima etapă de construcție.

Fiecare etapă este concepută potrivit unui plan grafic amănunțit și documentat științific. Te poți implica activ în dezvoltarea unei gospodării donând special pentru ea. Îl vei putea ajuta astfel pe fierar sau pe olar să-și arate priceperea întregii lumi. Numele tău va fi înscris pe un pergament și va fi cinstit de daci și de romani deopotrivă.

Etape realizare

Finalizare

Implica-te!!!

Cei cărora le place istoria pământului românesc sunt așteptați să se implice alături de noi, in dezvoltarea proiectului “HUNEDAVA – marele parc de reconstrucție istorică”.

Ramâi conectat cu noi

Hunedava
+40 728290701
contact@hunedava.ro